Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@08:05:22 GMT

ورود « لوتوس » به بازار سهام

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۹۸۰۹۵

این در حالی است که جلسه معارفه شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان عصر روز سه‌شنبه با حضور نماینده سهامدار عمده و اعضای هیات‌مدیره شرکت برگزار شد وگزارش عملکرد شرکت از سوی علی تیموری‌شندی، مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان تشریح شد. سهم تامین سرمایه‌ها از مجموع تامین مالی در فضای اقتصاد ایران، عملکرد شرکت در طراحی و ارائه ابزارهای جدید، تشریح عملکرد مالی و اقدامات صورت گرفته طی سال‌های اخیر و همچنین بررسی برنامه‌های آتی از جمله مهم‌ترین موارد مطرح شده در این جلسه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای جلسه علی روحی نماینده گروه مالی بانک پارسیان به‌عنوان سهامدار عمده «لوتوس» گفت: مهم‌ترین‌ نکته در عرضه سهام شرکت‌های زیرمجموعه‌ خود در بورس، ایجاد شفافیت بیشتر و اطلاع‌رسانی صحیح است. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه بی‌تردید فعالان بازار خواهان به دست آوردن سودهای بالا هستند، گفت: ما نیزبه‌عنوان سهامدار عمده مایل هستیم شرکت‌های زیرمجموعه‌مان به نحوی فعالیت کنند که به حداکثر سود ممکن برسند اما افزون بر این، همیشه انتظار داریم که شرکت‌ها چارچوب‌ها و اصول را رعایت کرده و اطلاعات را به سهامداران به ویژه زمانی که شرکت بورسی می‌شود، به‌طور دقیق و سریع ارائه کنند.  در ادامه این جلسه، تیموری‌شندی، مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان به ارائه گزارش کاملی از عملکرد شرکت پرداخت و گفت: سهم تامین سرمایه‌ها از مجموع تامین مالی در فضای اقتصاد ایران ۷ درصد است. این در حالی است که این سهم در اقتصادهای توسعه‌یافته دنیا بیش از ۵۰درصد است. بنابراین مشاهده می‌شود که اینصنعت فضای قابل‌توجهی برای رشد خواهد داشت.  تیموری در ادامه عملکرد شرکت در طراحی و ارائه ابزارهای جدید را مثبت خواند و گفت: صندوق جسورانه رویش لوتوس، صندوق طلای لوتوس، صندوق اعتماد‌آفرین، پرتال لوتوس و انتشار اولین اوراق شرکتی بدون ضامن بخشی از عملکرد شرکت در ارائه خدمات مالی و ابزارهای جدید به بازار سرمایه بوده است.

وی در ادامه تصریح کرد: تامین سرمایه لوتوس پارسیان مجوز هیات‌مدیره برای افزایش سرمایه شرکت به مبلغ ۶۰۰۰ میلیارد ریال را دریافت کرده و پس از مجمع سال آینده این برنامه دنبال خواهد شد.  در ادامه این جلسه مدیرعامل تامین سرمایه لوتوس پارسیان در پاسخ به سوالی درباره هدف از حضور در بازار سرمایه اظهار کرد: حضور ما در بازار سرمایه دو علت داشت، یکی به دلیل محدودیت‌ سهامداری بانک‌ها در تامین سرمایه‌ها که بر این اساس لازم بود بخشی از سهام بانک پارسیان عرضه شود و مورد دیگر به دلیل اعتباری است که حضور در بازار سرمایه می‌تواند برای شرکت‌ها داشته باشد و در برندینگ عمومی شرکت‌ها موثر واقع شود.  مجتبی تقی‌پور، نایب‌رئیس هیات‌مدیره تامین سرمایه لوتوس پارسیان درباره زمان عرضه سهام لوتوس و شتاب در این روند گفت: ما عجله‌ای برای عرضه نداشتیم؛ اما در عرضه سهم، سهامداران یک‌طرف هستند و نظر باقی ذی‌نفعان و مسوولان هم باید در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: بنابراین، با توجه به صحبت‌ها با شرکت بورس، قرار شد که روز سوم بهمن ماه،۱۰ درصد از سهام شرکت را عرضه کنیم. از طرفی، از آنجا که اسفند ماه معمولا زمان عرضه اوراق بدهی است و بازار به سهام کمتر توجه می‌‌کند، بهتر بود در ماه جاری وارد بورس شویم. حسن کاظم‌زاده، معاون سرمایه‌گذاری‌های جایگزین تامین سرمایه لوتوس پارسیان نیز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دلیل سهم کم درآمدی شرکت از فعالیت سبدگردانی در سال گذشته چه بود، تصریح کرد: سال گذشته سال خوبی برای بورس نبود و سبدهای تحت مدیریت شرکت هم اندک بود، بنابراین درآمدهای ما از این محل با کاهش همراه بود؛ اما در سال‌جاری میزان درآمد ما از این بخش بیشتر شد.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۹۸۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است

به گزارش خبرنگار مهر محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

ادامه دارد....

کد خبر 6092877 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است