Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – سیده زینب رزم گیر؛ در خرداد ماه سال ۱۴۰۰، ارزش بازاری شرکت گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو با حدود ۲۱۲میلیارد تومان افزایش به حدود ۱۰هزار و ۹۰۷میلیارد تومان رسید. افزایش ۵۰۱میلیارد تومانی ارزش شرکت ایران خودرو (از گروه خودرو و ساخت قطعات)، بیشترین تاثیر را بر این رشد داشت. در طرف دیگر مهرکام پارس با افت ۱۰۳میلیارد تومانی بیشترین تاثیر منفی را بر پرتفو این شرکت گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«خگستر» در سومین ماه از سال جدید، بیش از هفت میلیارد در اختصاصی بازارگردانی امید لوتوس پارسیان - ایران خودرو، حدود سه میلیارد تومان در اختصاصی بازارگردانی امید لوتوس پارسیان - صنعتی نیرومحرکه، ۸۱۰میلیون تومان در اختصاصی بازارگردانی امید لوتوس پارسیان - محورسازان ایران خودرو، ۳۲۷میلیون تومان در اختصاصی بازارگردانی امید لوتوس پارسیان - مهرکام پارس و ۲۲۴میلیون تومان در اختصاصی بازارگردانی امید لوتوس پارسیان - الکتریک خودرو شرق که همه شرکت‌های خارج از بورس هستند، سرمایه‌گذاری کرد.

در پایان خرداد ماه، مالکیت «خگستر» در صنعت خودرو و ساخت قطعات، حدود ۶۵درصد رقم خورد. به این ترتیب همچنان این صنعت بیشترین سهم از پرتفوی این نماد را به خود اختصاص داده است. 

گروه واسطه‌گری‌های مالی و پولی با حدود ۲۲درصد و گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری با ۱۱درصد در رتبه‌های بعدی مالکیت شرکت گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو قرار دارند.

برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی روی آن کلیک کنید

پربیننده ترین واریز سود سهام ۳۵شرکت از طریق سجام انجام شد تحولات سال ٩٩ بورس را دی ٩٨ پیش بینی کرده بودیم / طبیعی بود مردم را به بورس دعوت کنیم بیشترین تغییر مالکیت حقیقی و حقوقی در بورس امروز (۸تیر) / اولین خروج پول تیرماه رقم خورد نمای بورس امروز در پایان نیمه اول معاملات (۹تیر۱۴۰۰) / شاخص کل بیش از ۶هزار واحد صعود کرد توافق برجام در کوتاه مدت، بر کلیت بازار سرمایه فشار وارد خواهد کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس سرمایه گذاری ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول

هونگچی H۵ محصول وارداتی گروه بهمن است که نخستین نمونه‌های آن اواخر سال ۱۴۰۲ وارد بازار ایران شدند. مالکان خودرو‌های وارداتی جدید به‌طور معمول خودرو‌های تحویل‌شده را برای فروش آگهی می‌کنند، ازاین‌رو قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد مشخص شده است. این خودرو با قیمتی بیش از ۶.۵ میلیارد تومان در بازار آزاد، به یکی از گران‌ترین خودرو‌های چینی ایران تبدیل شده است.

به گزارش دیجیاتو، البته باید یادآور شویم که قیمت هونگچی H۵ از سوی گروه بهمن معادل دو میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان اعلام شده است. بااین‌حال برای خرید هونگچی H۵ از بازار آزاد، باید حدود ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان وجه نقد بپردازید. البته در برخی آگهی‌ها، قیمت این خودرو تا هشت میلیارد تومان نیز ذکر شده است!

جدول قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد، اردیبهشت ۱۴۰۳:

بدون شک تصور لوکس بودن هونگچی اچ ۵، نقش مهمی در افزایش بهای این سدان دارد و فروشندگان سعی دارند جایگاه هونگچی H۵ را در بازار ایران ارتقا دهند تا اتومبیل خود را گران‌تر بفروشند. سطح امکانات به‌کاررفته در هونگچی H۵ نیز قابل‌قبول است و مواد باکیفیتی را در نقاط مختلف کابین خودرو خواهید یافت. با‌این‌حال نباید فراموش کرد که همچنان هونگچی H۵ یک محصول چینی است و نباید با محصولات اروپایی مقایسه شود.

بهای فول‌ترین نسخه هونگچی H۵ در بازار امارات متحده عربی ۱۱۰ هزار درهم (یک میلیارد و ۸۸۱ میلیون تومان) است. همین نسخه خودرو در بازار عربستان سعودی نیز ۱۰۲ هزار ریال سعودی (یک میلیارد و ۷۰۳ میلیون تومان) قیمت دارد؛ بنابراین خرید هونگچی H۵ با قیمت ۶، ۷ یا ۸ میلیارد تومان به هیچ عنوان توجیه‌پذیر نیست.

دیگر خبرها

  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا